Хороскоп: lamqta.comОвен  Днес на Вашия любим човек няма да му

...
Хороскоп: lamqta.comОвен  Днес на Вашия любим човек няма да му
Коментари Харесай

Хороскоп за деня: Близнаци - непредсказуем ден, Стрелец - днес е денят, в който трябва да...

Хороскоп: lamqta.com

Овен 
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да Ви упреква в каквото и да било, дори и фактически да бъдете отговорни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте личните си неточности. 

Телец

През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля. 

Близнаци

Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви. 
 

Рак

Няма значение по какъв начин ще се държите през днешния ден. Може да го вършиме по метод, който най-Ви харесва, само че е наложително да намерите по какъв начин да покажете на близките, че го вършиме откровено и фактически говорите това, което мислите. Това е отлична тактика, която ще Ви даде опция да поработите над обстановката от разнообразни страни. Затова откакто изпратите електронно писмо, позънете на индивида, за който е адресирано, или поговорете с него персонално. Има възможност с един диалог да не можете да уредите всичко. Не се опасявайте, че ще изглеждате прекомерно многословни. Все отново най-важна е яснотата!
 

Лъв

Днешният ден е образец за отлично равновесие сред забавление и концепции, стимулиращи мисленето. През целия ден ще преживявате примес от темпове и сили - никакви крайности, и по тази причина не се вълнувайте за рискови атракциони. Настроението Ви ще бъде доста уравновесено, а това ще помогне на близките да усетят по-голяма убеденост от взиманите от Вас решения. Критично преразгледайте своя ден и оценете промените, които би трябвало скоро да извършите.
 

Дева

Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.
 

Везни

Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!... 
 

Скорпион

С нещата, в които не желаете да посвещавате странични хора, би трябвало да се заемете още от сутринта. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този интервал ще бъде толкоз значима, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силна ще бъде потребността, да се заемете с решение на лични проблеми. В края на деня ще имате не неприятната опция да удовлетворите своите стремежи и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен тип и положителни обноски.
 

Стрелец

Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!
 

Козирог

В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и по тази причина не е мъчно да се разбере, за какво толкоз доста Ви се желае, да оси останете вкъщи, в своето уютно гнезденце. Само че е време още веднъж да покажете глава на открито, тъй като Вашият звезден бранш е подготвен да се окаже под въздействие на доста постоянен източник, а това е еднопосочна смяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „ да ”, тъй като това може да се окаже за Вас необикновено премеждие.
 

Водолей

Днес с удивление ще откриете, че Вашия обичан човек в действителност е много по- забавен от това, което Вие сте считали. С него може да се поговори на най-неочаквани тематики и да получите отговори на такива въпроси, на които изобщо не сте и очаквали.
 

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР